“Bu süreci, birlikte aşacağız”

 

Defa Life Hastanesi’nde bütün tedbirler alındı
“Bu süreci, birlikte aşacağız”
Dünya genelinde etkisini sürdüren, ülkemizde de vaka sayısının arttığı yeni tip (Covid-19) Korona Virüse karşı Sağlık Bakanlığı’mızın tüm tedbirleri, önlemleri ve önerileri çerçevesinde koruyucu ve önleyici tedbirler arttırıldı. Hastane genelinde uygulanan üst düzey temizlik, dezenfeksiyon ve kişisel korunma/koruma önlemlerinin yanı sıra, UV-C Lamba ile dezenfeksiyon ve Buharlı Ortam Dezenfeksiyonu işlemleri uygulanıyor.
Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, “hastanemizde aldığımız üst düzey tedbirler ile hem personelimizin hem de vatandaşlarımızın sağlığını korumaya gayret gösteriyoruz” dedi.
“UV-C LAMBA İLE DEZENFEKSİYON VE BUHARLI ORTAM DEZENFEKSİYONU İŞLEMLERİ DE UYGULANIYOR”
Yeni tip Korona Virüse karşı Özel Defa Life Hastanesi’nde alınan tedbirlere ilişkin açıklamalarına şöyle devam eden Dr. Ulaş Yanık, “Yine bizim için çok önem arz eden Koronavirüs’le mücadelede bilinçlendirme çerçevesinde tüm hastane personeline, yeni tip Korona Virüs’le mücadeleye karşı verilen eğitimler yoğun bir şekilde sürdürülürken; hastanemize başvuran vatandaşlarımıza da bu konuda bilgi verilerek bilinçlendirme sağlanıyor” dedi.
BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE AŞMALIYIZ VE AŞACAĞIZ DA;
Bu süreci hep birlikte aşacağız. Vatandaşlarımız konunun uzmanlarının ve hekimlerimizin uyarılarını dikkate almalı ve ciddi tedbirler almalıdır. Bu süreçte hem kendimize hem de topluma karşı sorumluluklarımız olduğunu unutmamamız gerekiyor. Kendimizi koruma noktasında aldığımız tedbirlerin yanında korona virüsü bulaştırmamaya da büyük özen göstermemiz gerekiyor. Panik yapmadan uzman uyarılarına son derece dikkat ederek, bu süreci hep birlikte aşacağız.” açıklamalarına yer verdi.

© 2018 - Defa Life Hospital. Tüm hakları saklıdır.

Danışma hattımız        (342) 335 33 32